De heracles h180 compacte wiellader

De Heracles H180 wiellader is de keuze voor mensen die op zoek zijn naar compacte knik-wiellader. Dankzij het slanke ontwerp met een kleine draaicirkel kan de klus snel geklaard worden in bijvoorbeeld krappe ruimtes die anders niet toegankelijk zouden zijn geweest. Het geavanceerde hydrostatische systeem met twee snelheden wordt aangedreven door een YANMAR 19,6 kW (25,89 pk) dieselmotor, waardoor de machine nog meer spierkracht krijgt.

De krachtige prestaties en 1000 kg hefvermogen maken de H180 tot een van de meest praktische wielladers op de markt van vandaag. Hiermee is het de meest succesvolle serie tot nu toe van Heracles. Met meer dan 40 uitrustingsstukken is de Heracles H180 wiellader de beste keuze en is dit ook een van de meest veelzijdige machines op de markt van machines tot 2000 kg. De prijs kwaliteit verhouding van deze machine is dan ook zeer interessant wat resulteert in vele tevreden klanten. 

Motorvermogen (pk)
26

Laadcapaciteit (kg)
1000

Snelheid (km/u)
16 

Originele Japanse YANMAR Motor

De betrouwbare en eenvoudig te onderhouden YANMAR motor geven klanten de gemoedsrust die ze verwachten bij de aanschaf van de H180 Heracles wiellader.

Motor: YANMAR 3TNV88 – BSSY
Type: Watergekoelde 3 cilinder in lijn
Vermogen: 19,6 kW / 25,89 pk bij 2200 t.p.m.
Motorinhoud: 1,642 L
Land van fabricage: Japan

Meer over Yanmar

Zitpositie

Door de hoge zitpositie heb je een duidelijk overzicht rondom de machine, zodat het makkelijk manoeuvreren is in krappe en smalle ruimtes.

Extra hydrauliek

Extra hydrauliek ventielen voor aanbouwdelen.
De hydrauliek wordt bestuurd op de joystick.

L.E.D. Verlichting

L.E.D verlichting.

Banden en wielen

Extra brede banden

Hydraulische snelwissel (Type Giant)

De hydraulische snelwissel is comptabel met Giant.

Digitaal display

Het digitaal dislay geeft u alle info die u nodig heeft.

Originele 3 cilinder Yanmar motor

under construction.

ROPS / FOPS

under construction.